VELKOMMENA-medlem (Hovedmedlem): kr. 250,-

Hovedmedlemmer har stemmeret til GF og er valgbare til bestyrelsen. Har ret til at deltage i Cat Fanciers Denmark’s møder og kurser. Får rabat på udstillingsgebyrer på klubbens udstillinger
Har gratis adgang som tilskuer på alle CFD udstillinger.
Kan gratis annoncere på Cat Fanciers Denmark’s hjemmeside: www.CFA-eur.dk under opdrættere. Kan annoncere killinger til salg. Registrere kattenes titler i Titelgalleriet.
Modtager klubbens nyhedsbrev. Har fri adgang til Cat Fanciers Denmark’s medlemsgruppe på Facebook.

B. Medlem: kr. 200,-

B. Medlemmer har ikke stemmeret og er ikke valgbare til bestyrelsen. Har ret til at deltage i Cat Fanciers Denmark’s møder og kurser. Får rabat på udstillingsgebyrer på klubbens udstillinger
Har gratis adgang som tilskuer på alle Cat Fanciers Denmark udstillinger. Kan gratis annoncere på Cat Fanciers Denmark’s hjemmeside: www.CFA-eur.dk Kan annoncere killinger til salg.Registrere titler vundet i CFA regi i Titelgalleriet. Modtager klubbens nyhedsbrev.Har fri adgang til Cat Fanciers Denmark’s medlemsgruppe på Facebook.

Supporter: kr. 150,-

Støttemedlemmer har ikke stemmeret og er ikke valgbare til bestyrelsen. Ønsker at støtte Cat Fanciers Denmark med et fast beløb årligt. Har gratis adgang som tilskuer til alle Cat Fanciers Denmark udstillinger. Modtager klubbens nyhedsbrev.
Har fri adgang til Cat Fanciers Denmark’s medlemsgruppe på FB

Husk at du er medlem 365 dage fra betalingsdagen

Donation: kr. 100,-

Donation er økonomisk støtte til Cat Fanciers Denmark uden at involvere sig i klubbens aktiviteter. Beløbet er fastsat vilkårligt, men kan være både laveres eller højere efter eget ønske. Alle bidrag modtages med taknemmelighed.