Alomi's Bamboozle of Lauvander

Alomi’s Bamboozle of Lauvander

For at kunne ansøge CFA om kuldregistreringer eller stamtavler til dine killinger, er det nødvendigt at du først og fremmest sørger for at få dine avlskatte registreret i CFA.
Du kan læse alt om de mange forskellige former for registrering på CFA’s egen hjemmeside, ved at klikke på følgende link: Rules for Registration

I FIFe modtager man en stamtavle på sin kat eller killing, i samme øjeblik den er registreret. Dette er IKKE tilfældet i CFA. Således vil du heller ikke automatisk modtage en stamtavle på den eller de avlskatte du som udgangspunkt måtte vælge at registrere i CFA.

I CFA opererer man med en såkaldt ”Green slip”, som er kattens/killingens registreringskort. Dette kort indeholder kattens/killingens navn, forældre, fødselsdato, registreringsnummer, samt navn på opdrætter og ejer. Hvis du ønsker en CFA-stamtavle til din kat/killing, skal denne stamtavle bestilles separat, og du kan bede om at få den udstedt i alle de generationer du orker. Vær dog opmærksom på, at stamtavlen bliver dyrere jo flere generationer du ønsker.

Som CFA registreret opdrætter er det ikke obligatorisk at søge om stamtavle til hver enkelt killing du opdrætter. Til gengæld skal du altid registrere de kuld som bliver født hos dig. Disse kuldregistreringer udløser en såkaldt ”Blue slip” til hver enkelt killing i kuldet, og ”Blue slip” er det stykke papir som beviser killingens ophav og egnethed ift. registrering i CFA. Fordelen ved ”Blue slip” systemet er, at du som opdrætter altid selv har check på, om killingen skal udstilles eller gå i avl. For killingens fremtidige ejer kan kun med DIN underskrift og accept bede CFA om en ”Green slip”.