Persefelis Cissa

SP EC DSM Persefelis Cissa

Hver dommer har sin egen ring og sit eget show. Kattene bringes af ejeren op i dommer-ringen. Dommeren tager katten ud og bedømmer den og sætter den tilbage. Kun dommeren og ejeren “håndterer katten”, og bedømmelserne er ikke skriftlige, så de tager kun kort tid. Af disse grunde er denne udstillingsform ikke så stressende for kattene. Da din kat skal til flere bedømmelser på den samme dag, kan den opnå blive Champion, eller måske endda Grand Champion, på en enkelt udstilling. Men der ingen lette titler at opnå. Katten skal gøre sig “fortjent” til sin præmiering.

Racekattene opdeles i 2 hovedgrupper: SH korthår og LH langhår. Hver hovedgruppe inddeles i 3 undergrupper: Killing 4-8 måneder. Voksen: over 8 mdr. Kastrat: Over 8 mdr.

Huskatte og Veteraner er også meget velkomne CFA. De konkurrerer indbyrdes og vinder titler parallelt med racekattene.

Du får ikke nogen certifikater på udstillingerne, men alle dine kattes placeringer bliver bogført af ring-clerken. Resultaterne bliver sendt til CFA centralt. På hjemmesiden Herman Online kan du se, hvordan din kat har klaret sig på udstillingerne og aflæse hvor mange point den har fået samt se eventuelle titler katten har opnået.